Välikausitakki

1 Comment

Onko rehellisyys aina hyvästä? Nokia julkaisi tänään N9-puhelimen, joka ainakin kuvista päätellen on älypuhelimeksi poikkeuksellisen kaunis. Ulkonäkö ja ensiarvioissa kehuttu jämäkkyys ovat keskeisiä valintaperusteitani. Olisinkin valmis vaihtamaan nykyisen loistavasti palvelleen N86-puhelimeni tänään esiteltyyn uutuuteen.

Mutta miksi ihmeessä Nokia kertoi, että kyseessä on ensimmäinen ja viimeinen Meego-puhelin? En olisi halunnut tietää. Ihan kuin takkikauppias sanoisi keväällä välikausitakkia ostavalle asiakkaalle, että ensi viikolla on kyllä lupailtu hellettä…

Kävi N9:lle miten tahansa, se osoittaa sen, että Nokian muotoilu on taas katu-uskottavaa.

One Comment (+add yours?)

  1. Otso
    kesä 22, 2011 @ 12:43:41

    Nokia teki muuten samoin ennen N8:n julkaisua (tosin se ei sitten jäänytkään viimeiseksi Symbian-puhelimeksi) ja siitä mallista pöristiin muutenkin aika avoimesti yli puoli vuotta ennen virallista julkaisua ellen väärin muista.

    Ihmettelen miksi tämä sama virhe oli pakko toistaa taas.

    Vastaa

Leave a Reply