Aivan kuin Romanian kerjäläisissä ei olisi ollut tarpeeksi. Nyt Helsingin valtaavat seminolit.

No Comments

Talousmediat uutisoivat eilen, että Hard Rock Cafe –ketju avaa ensimmäisen ravintolansa Suomessa heti 41 vuotta perustamisensa jälkeen. Verkkokeskusteluissa kaiken nähneet ja maailmaa kiertäneet kermaperseet ehättivät ampua hankkeen alas ennen kuin edes rekrytoinnit olivat ehtineet alkaa. Etu-Töölön Tietotoimiston (ETT) mukaan Hard Rock Cafe Helsinki on kuolleena syntynyt idea. Passé ennen avajaisiaan.

Täytyy tunnustaa, että olen itsekin matkoillani joskus ketjun mustutettua kanapastaa pahimpaan nälkääni lapioinut. Hyvin on sisällä pysynyt. Ja ainakin lasten kaapista taitaa löytyä muutama pieneksi käynyt HRC-T-paitakin.

Hard Rock Cafe ei ole missään maailmalla mison ryystäjien tai molekyylikeittiö- hifistelijöiden kantapaikka. Se on Amerikan ABC-asema: kansanomaista, tehokasta ja viihdyttävää. Jotenkin on mukava tietää, että ketjun omistaa pieni floridalainen intiaaniheimo: seminolit. He ja heidän lobbaajansa ovat keksineet siistimmän tavan kerätä rahaa kuin romanialaiset. Kummalle sinun on helpompi antaa lanttisi?

 

Leave a Reply