Ennusteissa näkyy suunnaltaan vaihtelevaa tuulta

No Comments

Yhdysvalloista tulevat tiedot antavat viitteitä, että markkinoinnin trendi saattaa olla kääntymässä. The CMO Surveyn tutkimus kertoo, että suurimpien mainostajien perinteisiin mainoskanaviin kymmenen vuotta laskeneet markkinointipanostukset ovat kääntymässä 1,5 %:n vuotuiseen nousuun. Ja mikä merkittävintä ja ehkä ironisinta: Perinteistä mainontaa ovat kasvattamassa eniten (11,7 %) yritykset, jotka ansaitsevat myynnistään 100 % verkon kautta.

Samalla, kun kuluttajat viettävät suurimman osan valveillaoloajastaan ​​verkossa, näyttää siltä, ​​että he tulevat yhä turtuneemmiksi. ja torjuvammiksi digitaaliselle mainonnalle. HubSpotin kyselyssä kävi ilmi, että 57 % kuluttajista ei pitänyt mainoksista, jotka toistettiin ennen videota. Yli puolelle kuluttajista tyrkytetään jotakin, mitä he eivät halua nähdä!

MarketingSherpan tuore tutkimus kertoo, että neljä luotettavinta mainosmuotoa ovat kaikki perinteisiä: Kuluttajat luottavat eniten printtimainontaan (82 %), televisiomainontaan (80 %), suoramainontaan (76 %) ja radiomainontaan (71 %). Samaan aikaan digitaalisen mainonnan mediakustannukset nousevat ja perinteisten kanavien laskevat. Ovatko televisio, radio ja printti voittamassa digitaaliset kanavat sekä tavoitettavuudessa, huomiossa, sitoutumisessa että kustannuksissa?

Ja vielä: kun Google luopuu kolmannen osapuolen evästeistä Chrome-selaimissa vuoden 2023 loppuun mennessä ja Apple toteuttaa muutoksia iOS14-käyttöjärjestelmäänsä, kolmannen osapuolen evästeiden kuolema on välitön. Tämän perustavanlaatuisen muutoksen vuoksi markkinoijat joutuvat luottamaan taas segmentointimenetelmiin, jotka ovat lähempänä perinteisiä mainontamalleja. Siksi markkinoijan kannattaa valita mainostoimistokumppani, joka lähestyy viestintää sisällön, ei kanavan ehdoilla. Jokainen mainostaja ansaitsee sisältöjä, jotka ovat ymmärrettäviä, erottuvia ja muistettavia. Kun perusta on kunnossa, vasta sitten on aika valita toimivin kanava.

Leave a Reply