Onhan yhteistyökumppanisi R0-luku yli yhden?

No Comments

Vierailin viime viikolla Coloron showroomissa Vantaalla. Jyrkistä ja Ii-Ministä välittyi rakkaus värjäämiseen ja asiakaspalveluun. Tänään meillä oli Teams PING Helsingin Inna-Pirjettan, Pinjan ja Tuomon kanssa. Heidän sanomisistaan välittyi aito innostus vastuulliseen vaikuttajamarkkinointiin.

Kuluneen vuoden aikana olen huomannut voivani paremmin sellaisten kumppanien kanssa, jotka tuovat energiaa sen syömisen sijasta. Päivittäiset uutiset ovat opettaneet, että ongelmat tarttuvat. Mutta yhtä tärkeää on muistaa, että myös hyvä tarttuu. Positiivinen kierre on tässä ajassa valtava voimavara. Luin joskus mietelauseen, johon on kiteytetty paljon tälle hetkelle tärkeää: ”Being positive in a negative situation is not naive. It´s leadership.” 

Haluan uskoa, että meidätkin valitaan usein yhteistyökumppaniksi osaamisemme lisäksi innostuksemme ansiosta. Toivon, että nostamme enemmän kuin latistamme; kannustamme enemmän kuin kritisoimme. Keskitymme siihen sisäisesti. Toivottavasti se näkyy myös ulospäin. Positiivisuutta ei ole mitään syytä peitellä – kunhan se on aitoa.

 

Leave a Reply