Märän liidun tuoksu

No Comments

Olen painanut koko viikon kuin tuli persiin alla. Työpäivät ovat venyneet 15-16 -tuntisiksi. Nyt pahin ruuhka on purettu ja päätin eilen illalla laittaa kiireelle stopin. Turvauduin taas vanhaan konstiin.

Kävin illalla läpi viikolla vastaamatta jääneet puhelut, viestit ja meilit. Listan valmistuttua printtasin 46-rivisen A4:sen. Aamulla aloin purkaa sumaa rivi kerrallaan. Kun homma oli suoritettu, yliviivasin sen paperistani. Kahden tunnin spurtin jälkeen jäljellä on enää kaksi riviä.

Digitaalisessa ja virtuaalisessa maailmassa työn konkretisoiminen auttaa monesti. Yliviivatessa todella näkee työnsä tuloksen. Ehkä tämä on peruja kouluvuosilta: Rakastin järjestäjän tehtäviä. Liitutaulun pyyhkiminen oli parasta mitä tiesin. Puhdas liitutaulu oli houkutteleva kuin avoin ovi.

Rästitöiden ruokkoaminen nostaa yhä nenääni nostalgisen märän liidun tuoksun.

 

Leave a Reply