Olen onnekas, että sain kirjoittaa tämän.

No Comments

Olen aina ollut työyhteisössä, jonka menestys on perustunut tiimityöhön. Tiimityön menestyksen edellytys on keskinäinen luottamus. Jokaista tiimin jäsentä pitää kohdella oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti. Luottamus ei koskaan perustu valtapeliin vaan avoimuuteen ja rehellisyyteen. Luottamus rakentaa luottamusta. Kun työyhteisössä vallitsee kannustava avoimuus, tiimeistä tulee itseohjautuvia ja luovia. He uskaltavat, koska heidän jalkojensa alla on tukeva maa; työyhteisön jäsenten keskinäinen arvostus. Minulla on etuoikeus työskennellä välittävässä ja luottamuksellisessa työyhteisössä. Hansdotterin verkkosivuilla lukee, että rakkaus voittaa kaiken. Rakkaus on suuri sana. Työelämässä luottamus on rakkauttakin suurempi kohteliaisuus.

Leave a Reply