Mitä eroa on Duracell-pupulla ja sähköjäniksellä?

No Comments

Olen lähipiiristä saamani palautteen perusteella kohtalaisen energinen ihminen. Niin energinen, että jos olen hetken kuin muut, joku tulee nopeasti kysymään, että mikä minun on. Saatan näyttää ulkopuolisen silmissä rumpuaan alati päristävältä Duracell-pupulta. Peilissä minua ei kuitenkaan katso silmiin mikään rumpalipoika. Näen oman roolini enemmänkin vinttikoirakisojen sähköjäniksenä. Kaahotan edellä ja näytän reittiä, mutta juoksijat tekevät sen kovemman työn.

Ei elämä sähköjäniksenäkään ihan suoraviivaista ole. Sitä jää niin helposti kiertämään samaa kehää. Siksi ympäristöä ja sen muutoksia tulee tarkkailla huolella. Tulee myös varoa turhia irtiottoja, sillä jos välimatka muihin kasvaa liian suureksi, sitä jää helposti yksin. Ydinosaamistani ei kuitenkaan ole silmitön ympäriinsä kaahottaminen, vaan pelottomuus lähteä eteenpäin, ottaa kontakteja tuntemattomiin ja ehdottaa uusia ratkaisumalleja. En pärjäisi työssäni mitenkään ilman muuta laumaa. Tuossa se nytkin juoksee ympärilläni. Ja vauhti on kova.

Leave a Reply