Kyllälle kallellaan

No Comments

Osaan kyllä sanoa ei. Mutta vaakani on vahvasti kallellaan kyllälle. Jos minut kutsutaan johonkin, lähtökohtaisesti vastaan kyllä. Lähtökohtaisesti myös pidän ensi kertaa tapaamistani ihmisistä. Joskus pitäisi olla ehkä skeptisempi. Mutta jos menettäisin optimismini, menettäisin suuren osan itsestäni.

Rakastan saada kutsuja. Kukapa meistä ei. Ehkä lapsekkaastikin ajattelen, että kutsun lähettäjä on henkilökohtaisesti halunnut kutsua juuri minut. Vastaan miltei aina myöntävästi, mikäli kalenterini antaa myöden. Tälläkin viikolla olen käynyt monessa paikassa ja viikko on vasta puolessa.

Poikkesin tänään Helsingistä Turkuun tullessani taas yhdessä tapahtumassa. Kuuntelin taitavia muusikkoja illan isännän vieressä ja kiitin kutsusta. Hän vastasi minulle erittäin iloisesti, että ole hyvä. Kiitos kutsusta. Ole hyvä. Neljä sanaa. Kahdesta eri suusta. Mutta ilmiselvästi molemmille tärkeät.

Tuula Amberlan ja Tero-Petri Suovasen hieno duo.

Leave a Reply