Meidän työmme

No Comments

Palvelualan yrityksessä ei ole muuta kuin ihmiset, heidän yhteiset arvonsa ja tavoitteensa. Kaikki on erilaista, kun tekee itselleen. Kun on lupa sitoutua siihen, mikä on todella tärkeää. Hansdotterin ensimmäinen viikko on ylittänyt optimistisimmatkin odotuksemme. Odotimme paljon, mutta saimme enemmän. Yhteydenottojen määrä on ollut riittävä; laatu erinomainen. Olemme otettuja siitä, että valtaosa ensimmäisistä asiakassuhteistamme parantaa Suomen vientitasetta. Toimimme Turussa, mutta siitä huolimatta tai juuri siksi olemme saaneet ensimmäiset tilauksemme Australiasta (2kpl), Ruotsista (2kpl), Tampereelta ja Helsingistä. Nyt kun teemme työtä omien arvojemme pohjalta, emme tee mitä tahansa. Meidän ei tarvitse tehdä samoista asiakkaista kilpailevia asiakkuuksia, meidän ei tarvitse tehdä kasvavan liikevaihdon nimissä huonokatteista tuotantotyötä. Saamme taas luoda arvoa asiakkaille, joihin me luotamme. Jotka luottavat meihin. Se on työtä, jolla on tarkoitus. Työ, jolla on tarkoitus, tuo tuloksia. Näin uskon. Meidän työmme. 

 

 

 

Leave a Reply