I am still the other danish guy

No Comments

Vähemmät hiukset vapauttavat mainostilaa. Ei kai lippisintoni ole edes alun perin lähtöisin harvahiuksisuudestani. Minulla on iso ja pyöreä pää, ja tietynmallinen päähine peittää sen luontevasti. Nykyään ilman lippistä on melkein alaston olo. Monet tuunaavat ulkonäköään parturilla ja kampaamossa, silmälaseilla, meikeillä; minä lippiksilläni. Ilmaisen niillä mielentilojani tai kannatan itselleni tärkeitä asioita.

Yksi lempilippiksistäni on ollut Tommilta lahjaksi saamani upea The other danish guy. Se on tyylikäs ja varsinkin ulkomailla loistava jäänmurtaja. Kymmenet ihmiset ovat tulleet kyselemään tekstin taustoista. Olen kertonut. Olen kertonut olevani itse brändin varhainen omaksuja ja supertyytyväinen käyttäjä. Pari kertaa olen jopa kysynyt, haluatko nähdä, miltä ne näyttävät. Kerran taisin hiukan vilauttaakin. 😉

Nyt minua hatuttaa oma uusi yhtiömme. Lanseerausbudjettimme on ollut toistaiseksi 19,80 euroa. Ostin sillä alelaarista kaksi Jack & Jonesin blankoa lippistä, joihin ystäväni kirjaili tekstiilitussilla nimemme. Mustaan ihan oikeinpäin, vaaleaan peilikuvana. Jälkimmäinen on tarpeellinen instafriendly-versio tänä selfieiden aikana. Hansdotterissa on hyvä henki ja kannan ylpeydellä sen nimeä otsallani. Sydämessäni.

Leave a Reply