Hyvilläkin uutisilla voi saada klikkejä

No Comments

Uusi yhtiömme Hansdotter julkistettiin eilen. Yksi keskeisistä yrityksemme arvoista on keskinäinen kunnioitus. Se ei ole vain yrityksen sisäinen arvo. Haluamme kunnioittaa myös asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja kilpailijoitamme.

Hyvän työyhteisön rakentaminen lähtee aina luottamuksen rakentamisesta. Hansdotterilla tämä perusta on kunnossa. Tunnemme toisemme. Haluamme tehdä työtä yhdessä. Luottamus mahdollistaa keskinäisen kunnioituksen. Oma maailma avartuu, kun rohkenee kunnioittaa myös kollegan tai yhteistyökumppanin erilaisuutta.

Olen ilahtunut, että vilpitön tavoitteemme ihmisyyden ja keskinäisen kunnioituksen arvostamiseen on välittynyt viestinnästämme. Olemme saaneet uskomattoman paljon kannustusta niin potentiaalisilta asiakkailta, ystäviltä kuin kilpailevissa yrityksissä työskenteleviltä kollegoilta. Uutisiamme on jaettu parissa päivässä satoja kertoja. Tämä on vahva osoitus siitä, että hyväkin uutinen voi kiinnostaa. Ennen kaikkea tämä on vahva osoitus siitä, että keskinäinen kunnioitus on tavoittelemisen arvoista.

Leave a Reply