Se ei ollut graafikon vastaus

No Comments

Tunnen luovat ihmiset. Olen elänyt ja hengittänyt heidän kanssaan samaan tahtiin jo yli neljännesvuosisadan. Se on ollut kaunista aikaa. Ja vielä paremmalta näyttää tulevaisuus.

Olemme miettineet muutaman päivän Teron kanssa uutta yritystä. Uusi yhtiö tarvitsee näkyvän identiteetin, joka herää henkiin sisäisen kulttuurin hehkulla. Kauneinkin talo muuttuu kodiksi vasta asukkaidensa myötä. Briiffasimme perjantaina entisen kollegamme uuden yritysidentiteetin luomiseen. Toimeksianto oli tehty huolella, Heikki kuunteli sen huolella. Tänään saimme nähdä hänen vastauksensa. Se ei ollut graafikon vastaus. Se oli taiteilijan, se oli maailmaa uteliaasti tarkastelevan, sivistyneen miehen vastaus. Se jätti meidät sanattomaksi.

Uuden aloittamisessa on aina omat stressipisteessä. Tuska vanhasta luopumisesta, pelko epävarmuudesta. Tuon kaiken vastapainona on tulevaisuudenuskon mukanaan tuoma keveys: Kokenutkin saa uudistumisesta poikkeuksellista nostetta. Katselen uuden yhtiön identiteettipresentaatiota. Hymyilen. Tunnen jo, miten siipemme kantavat.

Leave a Reply