Just Do It

No Comments

Reilu viikko sitten vaihdoin 19 vuoden jälkeen työnantajaa. Aikuista miestä jännitti. Jännitti vanhasta irrottaminen. Jännitti uuteen tarttuminen. Mutta turhaan. Eron tuska vanhoista lojaaleista työkavereista jäytää varmasti vielä pitkään, mutta tiedättehän mitä tapahtuu, kun yhden oven sulkee.

Uusi työyhteisöni on lyönyt minut ällikällä. Meillä nauretaan paljon, ollaan avoimia ja kannustavia. En ole tunnistanut piiloagendoja. Voi olla toki ensihurmaa, mutta ainakin minun silmissäni yritystä johdetaan tavoitteellisesti ja ennakkoluulottomasti. Valehtelisin, jos väittäisin, ettei yllättävä dynaamisuus olisi tarttunut minuunkin.

Olemme tavanneet yhteistyökumppaneita päivittäin ja saaneet kaikilta poikkeuksetta hyvää palvelua. Minua on ilahduttanut kumppaneiden joustavuus ja nopea vasteaika. Viestintätoimistomme ja videotuotantokumppanimme ovat osoittaneet molemmat kiitettävää proaktiivisuutta.

Varmasti tulee päivä, kun uutuuden viehätys laimenee. Mutta uskon, että tässä työyhteisössä motiivi palautuu nopeasti. Pelkäsin, että siirtyminen markkinointi- viestintätoimistosta sijoituspalvelukonserniin rajoittaisi mahdollisuutta suurimman voimavarani eli luovuuden käyttöön. Se oli päinvastoin.

Leave a Reply