Rohkeus

No Comments

Kollegani kilpailevasta toimistosta otti minuun eilen yhteyttä. Hän pyysi apuani.

Soittaja on erinomainen kirjoittaja, varmasti minua ammattitaitoisempi. Hänen toimistonsa oli kirjoittanut tekstin asiakkaalleen. Se oli hyvä, mutta kirjoittajan mielestä tekstistä puuttui esiteltävälle yritykselle ominainen intohimo. Yrityksistä huolimatta he eivät olleet saaneet tekstistä itseään tyydyttävää. Soittaja tunsi minut ja teimme kaupat: Asiakkaan suostumuksella myin kilpailevalle toimistolle muutaman tunnin tunteen paloa.

Yhteydenotto oli merkki soittajan vahvuudesta. Kun seinät tulivat vastaan, hän uskalsi nostaa päänsä ulos siilostaan. Olisipa itsessäni samanlaista rohkeutta. Tunteen paloa minulle on yli oman tarpeen. Haluaisiko joku vaihtaa sitä rohkeuteen?

 

Leave a Reply