Moi V, Anna O. tietää, t j

No Comments

Olen funktionaalinen satakuntalainen viestijä. Ja kun on kiire, riisun viesteistäni muutenkin niukan smalltalkin minimiin. Purin tänään vastaamattomia meilejäni. Viestit olivat tämän kaltaisia (tai nämä ovat viisi peräkkäistä lähettämääni autenttista viestiä).

Moi V, Anna O. Tietää, t j

Moi J, Nyt ei ehi, t j

Nih.

Moi K, edistyy. Palaan loppuvko, t j

Dear, ks. liite, t j

Olen pahoillani, jos joku pitää tiivistettyä sähketyyliäni tylynä. Mielestäni on kuitenkin selkeämpää reagoida nopeasti ja täydentää vastausta, kun aika antaa myöden. Minun maailmassa yhteydenotoilla on aina jokin tavoite. Yritän kertoa lähettäjälle, että viesti on tullut perille ja se on huomioitu. En tuhlaa aikaani kuvailemalla sitä, mitä aion tehdä. Sen sijaan teen. Tiedostan, että joillekin sykkeeni tuntuu tylyltä. Siksi tämä pidempi proosa.

 

Leave a Reply