Paraskaan myyjä ei ole one-man band

No Comments

Tapaan mielelläni asiakkaita. Tapaan mielelläni myös uusia asiakkaita. Kun haluan tavata jonkun, ehdotan tapaamista. Nykäisen hihasta seminaarissa, huutelen illallisella naapuripöytään, kommentoin somessa, kirjoitan meilin, joskus kirjepostinkin. Olin opiskeluvuosina puhelinmyyjä, mutta telemarkkinoinnistakaan ei ole jäänyt minulle traumaa.

Olen one-man band. En tarvitse muita tekemään töitäni.

Olen one-man band. Tarvitsen jatkuvasti kollegoitteni ja ystävieni tukea.

Perjantaina menestyvä kasvuyrittäjä huuteli LinkedInissä markkinointiviestintäkumppa- nin perään. En nähnyt kyseistä postausta. Miten olisin voinutkaan. Somevirrassa hyvän liidin löytäminen on sattumankauppaa. Kollegani oli kuitenkin hereillä. Hän kertoi postauksesta ja syötti suoraan lapaani. Otin yhteyttä jo viikonloppuna. Maanantaina sovimme puhelinpalaverin. Se oli tänään. Jo puhelun alussa kuulin ilokseni, että samassa viestiketjussa asiakkaamme oli jo suositellut meitä hänelle. Keskustelu sujui hyvin: referenssimme ja toimintatapamme vakuuttivat. Ensimmäinen workshop on sovittu joulukuun alkuun.

Jos tällä on jokin opetus, se on se, että yksin et ole mitään. Ja, että nopea reagointi on parempi kuin hidas. Ja, että tee se itse. Vain siten saat kaiken palautteen ja opin suodattamattomana itsellesi.

Leave a Reply