Näemmehän taas Nordic Business Forumissa?

No Comments

Olin torstaina ikimuistettavassa Jukka Perkon ja Mikko Perkolan levynjulkistustilaisuudessa. Kaksi miestä, saksofoni ja gamba täyttivät sieluni tavalla, johon paraskaan kotiäänentoisto ei yltäisi. Maanantaina ja tiistaina on taas jokavuotinen Nordic Business Forum. Sielläkään ei tarjoilla mitään, mitä et kotona tai työssä löytäisi Googlesta. Paitsi tunnelma.

NBF antaa mahdollisuuden kohdata kollegoita, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita ainutlaatuisen paineettomassa ja positiivisessa ilmapiirissä. Loistavat puhujat, harkittu aikataulutus taukoineen ja terveellisine ruokineen antaa kontrollifriikeillekin luvan rentoutua.

Kaltaiselleni kasvosokealle NBF on myös haaste. Tuhansien businesspukeutuneiden ihmisten joukosta on haastavaa tunnistaa edes hyviä ystäviä. Siksi sovinkin tapaamiset aina tarkasti etukäteen tiettyyn paikkaan ja aikaan. Tosin matkalla jään aina suustani kiinni – tiukasti kuin kolmen koukun Rapalaan. Brella-sovellus antaa turvallisen mahdollisuuden kohdata myös uusia tuttavuuksia. Jos joku haluaa tavata minut työasioissa NBF:n tauoilla, laittakaa tapaamispyyntö Brellan kautta.

Minut on yleensä helppo tunnistaa. Taidan olla niitä harvoja, jotka liikenaisten- ja miesten joukossa kulkee tänäkin vuonna lippahattu vinossa kädet viuhtoen. En ole vielä päättänyt, onko tämän vuoden lippikseni punainen vai keltainen. Onko toiveita? Jos joku muu liikkuu Messukeskuksessa värikkäässä lippiksessä, varokaa valitsemasta halpaa kopiota.


Leave a Reply