Miten kaikki toimii: Brändinrakennus

No Comments

Olen ammatiltani brändinrakentaja. Mitä siis teen?

Pyrin aloittamaan mahdollisimman puhtaalta pöydältä. En liitä brändiin mitään keinotekoisia arvoja; korostan vain aitoja ja olemassa olevia. Poistan rajallisista viesteistä epäolennaisen ja dramatisoin jäljelle jääneet ydinsanomat oivaltavaan ja muistettavaan muotoon. Luon oman tavan puhua ja valmennan asiakkaan noudattamaan määriteltyä tyyliä mahdollisimman säntillisesti. Korostan, että markkinointiviestinnän suunnittelu ja maineenrakentaminen ovat kestävyyslajeja. Kun maine on noussut halutulle tasolle, tapa puhua on vakiintunut ja haluttujen yleisöjen tunnistama, se mahdollistaa nopean reagoinnin. Ammattimaisuus antaa mahdollisuuden myös improvisointiin. Brändin- rakennuksessa onnistuminen vaatii kurinalaisuutta, muttei konemaisuutta. Kaikessa tekemisessä pitää aina muistaa inhimillisyys. Parhaissa brändeissä maistuu elämä. Aina.


Leave a Reply