Haluanko olla heidän kaltaisensa?

No Comments

Mennyt viikko oli kuten edelliset. Kaukana tylsästä. Mennyt viikko oli kuten tulevat. Tapaamisia, matkoja, luottamustehtäviä, suunnittelutöitä, tuomaristoja, yhtiökokouksia, teatteria ja luentoja. Aikaisia heräämisiä. Valtavasti ehtymättömän mielenkiintoisia ihmisiä ja kohtaamisia.

Yritin perjantaina päättää viikon Vain elämää –ohjelmaan. Kyllä! Tätä ei sopisi sanoa ääneen, mutta katson yhä televisiota. Tai yritän katsoa. Nukahdin perinteisesti ennen viimeisiä vetoja. Näin perjantaina missaamani esitykset lauantain pikauusinnassa. Ihan hyviä ne olivat. Tuttuja sanoja kuunteli ihan eri korvalla.

Kun katsoin uusintaa, mietin, että minusta on moneksi. Cover-laulajaksi minusta ei kuitenkaan olisi. Minulla ei ole riittävää musikaalisuutta, mutta ei myöskään halua tai kykyä tulkita toisten tunnetuiksi tekemiä lauluja. Teen mieluummin huononkin oman hiihtoni kuin suksin toisten kannoilla.

Jos pöydässä on viisi lääkäriä, on todennäköistä, että keskustelut pyörivät lääketieteen ympärillä. Jos pöytään kokoontuu jalkapalloilijoita, puhutaan — jalkapallosta. Itse en ole koskaan halunnut leimaantua pelkäksi markkinointiviestintäihmiseksi. Seura tekee kaltaisekseen. Siksi kannattaa seurata milloin ketäkin. Ties minne sitä päätyy. On rohkeutta olla seuraamatta valtavirtaa ja kulkea omia polkujaan.


1-yaVkRhpgal_Bc1ePw4IXsg

Leave a Reply