Kuka on se oikea?

No Comments

Sain tänään mainion idean. Se yleensä riittää minulle. Joku muu saa jatkaa. Minulla on Zeeland Familyssa on 171 kollegaa. Idean jalostajan löytäminen moisesta joukosta ei aina ole aina yksinkertaista. Kaikkivoipien applikaatioiden aikakaudella olen huomannut, että suu on usein yhä paras käyttöliittymä. Slack!

Kun mietin tänään ääneeni, että kukahan meillä on paras LinkedIn-asiantuntija, hän ilmoittautui samalta kulmasohvalta. Samalla kun latasin kysymyksiä ilmoille, Tero pudotteli asiantuntijatason vastauksia. Löysimme kymmenessä minuutissa kampanjallemme täydellisen mekanismin. Hyvin oivallettu on puoliksi toteutettu.

Kaupunkilomalla tuskin koskaan käytän karttaa tai navigaattoria. Päättelen kulkusuunnan kaupunkirakenteesta, bussien kulkusuunnasta ja ihmisvirroista. Jos ne eivät auta, kysyn vastaantulijalta, koska kysymykseensä saattaa saada odottamattoman vastauksen. Etsimiensä lumiukkojen joukosta voi autettuna löytää vaikka pandan.

 

people-are-struggling-to-find-the-panda-in-this-big-snowman-puzzle

Leave a Reply