Se riski on otettava

No Comments

Talvi on ollut ammatillisesti matalalentoa. Töitä on riittänyt kiitettävästi. Tutut asiakkaat ovat luottaneet meihin ja moni uusikin on uskaltanut lähestyä.

Huomenna menemme tiimin kanssa presentoimaan yhtä kilpailutyötä. Kisassa on mukana lisäksemme pari muuta kandidaattia. Toimeksianto oli hyvin annettu ja sen innoittamana olemme tehneet taustatyömme kunnolla. Tunnemme kohderyhmät, kilpailijat, mediakäyttäytymisen ja toimialan megatrendit. Olemme varmalla pohjalla.

Tänään tuli kiusaus lisätä ehdotukseemme hieman taikapölyä, peittää tarkoin mietitty sisältö mediaseksikkäällä kuorrutteella. Tiedämme, että sillä saisi potentiaaliselta asiakkaalta ihastuksen huokauksia. Mutta mielestämme tässä tapauksessa moderneimpien ratkaisujen käyttäminen ei tuo parasta lopputulosta. Sosiaalinen media ja laajennettu todellisuus ovat täällä, mutta samaan aikaan 1,4 miljoonaa suomalaista katsoo maastohiihdon parisprinttejä lineaarisesta televisiosta. Jani Halmeen Kotimaan katsaus valittiin suureksi ilokseni vuoden journalistiseksi teoksi. Kuka muistaa Apu-lehden? Moni odottaa yhä perjantaita. Avun levikki on 130.000 ja sillä on 350.000 lukijaa. Se on monta laikkausta, peukkua ja sydäntä. Tämä ei ole virtuaalista tai laajennettua todellisuutta. Tämä on todellisuutta.

Siksi emme vain yritä puhua huomenna niin totta kuin voimme. Puhumme täysin totta. Riskinä on se, että rehellisyys vaikuttaa asiakkaan silmissä liian perinteiseltä. Totuuden nimissä se riski on otettava.

 

B0mexLaZqleokWx9

Leave a Reply