Erilainen CV

No Comments

Jos hakisin töitä ja pitäisi kirjoittaa CV, se ei olisi erityisen vaikeaa. Osaan ja haluan puhua itsestäni. Tämän lisäksi tunnen itseni. Tiedän, missä olen hyvä. Tässä maistiaisiksi kolme vahvuuttani.

PUTKINÄKÖ

Olen erinomaisen kurinalainen kaupassakävijä. Liikun määrätietoisesti kuin kiskoilla. Tänään kävin IKEAssa. Listalla kuusi tuotetta ja budjetti 198 euroa. Tulos: kuusi tuotetta, lasku 198 euroa ja aika ovelta ovelle 22 minuuttia. Kauppalistassani on AINA valmiina tuotteen hyllyväli ja lokero. Ettei turhaan tarvi hortoilla.

PIKASTAILAUS

Tänään alkoi ahistaa, kun toimistomme näytti ovelta katsoen enemmän tomuiselta virastolta kuin luovalta työympäristöltä. Siirrettiin valaisimia ja huonekaluja. Vaihdettiin toimistokaappi taiteeseen ja väännettiin irti muutama loisteputki ja korvattiin ne pistevaloilla. Päätettiin hankkia yksi ylisuuri valaisin. Kohta näyttää hyvältä.

ASIAKASYMMÄRRYS

Toimistomme avotila on korkeudeltaan 7-8 metriä. Ikkunoiden yläpuolinen tila vaatii jotakin päräyttävää. Ehdotin, että tilaamme tilaa energisoimaan neonvaloputkesta väännetyn mietelauseen. Ei, siinä ei tule tukemaan mitään carpe diem –tyyppistä, vaan jotakin, joka sykähdyttää sekä asiakkaitamme että meitä itseämme.

Yllä kirjoitettu ei ollut tarkoitettu (pelkästään) omakehuksi. Se oli innoitus sinulle, jotta voisit miettiä parhaita puolia omalta kantiltasi. Sinulla on niitä monia. Tartu niihin. Iloitse niistä. Kerro niistä meille, jotka emme vielä ole niitä huomanneet.

 

anglepoise-giant-lamp-making-a-statement-e1462464204812

Kuvan valaisin on Anglepoisen ikoninen The Original 1227™ Giant

Leave a Reply