Lisää vain vesi

No Comments

Tapasin perjantaina potentiaalisen asiakkaan. Hän ei pyytänyt minua esittämään yrityspresentaatiota. Hän ei kysynyt referenssejä. Häntä ei liioin kiinnostaneet prosessit. Hän kysyi yhden ainoan kysymyksen: ”Millainen mies on Juuso Enala?” Vastasin niin rehellisesti kuin pystyin.

Kerroin osaavani yhdistää yllättäviä asioita ja ihmisiä toisiinsa. Kerroin osaavani ratkaista muiden ongelmia, mutta en omiani. Väitin luultavasti olevan kohtalaisen yleissivistynyt. Muistaakseni väitin tietäväni kaikesta jotakin, en mistään kovin paljon. Sanoin varmasti olevani hyvin impulsiivinen ja nopea. En ole kuppi haudutetun teen ystävälle. Olen pikakahvi. Olen poretabletti. Lisää vain vesi.

Takanani on melkoinen määrä kilometrejä. Olen silti yhä soiva ja toimiva peli. Mutta kun kokeilet, muista runsas vesi. Ilman sitä – joskus sen kanssakin – saatan olla monelle liian hapokas. Kirpeästi pirskahteleva. Se olen varmasti.

 

effervescent-tablets-061104072228655

Leave a Reply