Ihmisiä isolla I:llä

No Comments

Aleksi Valavuori teki virhearvioinnin siirtyessään promoottorista provokaattoriksi. Hänen ulostulonsa ei ollut huumoria, se oli mauttomuutta. Kun Valavuori sanoi, että Espoo United ei rekrytoi homoja, monikulttuurisuudesta tunnettu markkinointiviestintä- toimisto Hasan & Partners ilmoitti vastapalloon rekrytoivansa ihan homona sukupuolisesta suuntautumisesta välittämättä. Juupas eipäs.

27 yrittäjävuoden aikana olen palkannut maalaisia, kaupunkilaisia, vakaumuksellisesti uskovaisia, ateisteja, vasenkätisiä, vihreäsilmäisiä, lyhyitä, urheilullisia, sairaita, hauskoja, totisia, nuoria, ujoja, raivohulluja, hiljaa myhäileviä, maahanmuuttajia, lukihäiriöisiä, viulunsoittajia, juristeja, insinöörejä, heteroja, teroja, vasemmistolaisia ja Rauman Lukon kannattajia. Vain yksi asia on yhdistänyt heitä. He ovat olleet ihmisiä. Ihmisiä isolla I:llä.

He ovat olleet tullessaan eri mieltä. Heillä on ollut oikeus pitää mielipiteensä. Heillä on lupa kertoa se ääneen. Eriäviä mielipiteitä kunnioitetaan, mutta niistä väitellään joskus värikkäästikin. Jos on luottamus siihen, että työkaveri arvostaa sinua ihmisenä, se luo vakaan pohjan ilmaista itseään. Se antaa jokaiselle oikeuden olla omanlaisensa. Miten paljon kauniimpi maailma onkaan, kun sitä saa katsella eriväristen lasien läpi. Yhdessä kollegojen kanssa. Yhdessä ystävien kanssa.

14487730_m-2

Leave a Reply