Miksi minut ohjattiin ulos?

1 Comment

Minulla on oikein erinomainen, reilun vuoden ikäinen LG G4 –älypuhelin. Tänään se kuitenkin sammui eikä suostunut enää käynnistymään. Tai käynnistyi, mutta LG:n tervetulotoivotus jäi pyörimään ruutuun luuppina eikä päästänyt salasanan kirjautumisvaiheeseen.

Google opasti minut Hansakorttelin Mobile Clinicin pikahuoltoon. Menin sinne ja asiakaspalvelija sanoi, että kyse lienee vain akun rikkoontumisesta, mutta heillä ei valitettavasti ollut hyllyssä akkuja kuin G2 – ja G3-malleihin. Kysyin, mistä akun voisi saada. Hän sanoi, että samassa talossa on DNA:n, Elisan, Soneran ja Powerin liikkeet. Niistä voisi kysyä. Kysyinkin tässä järjestyksessä.

DNA: Iloinen palvelu, mutta heillä ei ollut lainkaan akkuja. Verkkokaupasta sellaisen voi saada.

Elisa: Tyydyttävä palvelu, mutta heillä ei ollut lainkaan akkuja. Lisäksi puhelintani, jossa on Elisan liittymä, ei olisi voinut edes lähettää huoltoon, koska siinä on yritysliittymä ja niiden tietoihin pääsee kirjautumaan vain arkipäivisin palveleva yritysmyyjä.

Sonera: Sekava palvelu, ei akkuja. Mutta – ullatus ullatus – verkkokaupasta kannattaa tilata. Toki minulta muistettiin kysyä, että onko liittymäasiani kunnossa.

Power: Ei akkuja, mutta todella ystävällinen palvelu ja minulle etsittiin pyytämättä LG:n asiakaspalvelun yhteystiedot ja aukioloajat. Molemmat kirjattiin siistillä käsialalla pienelle paperilapulle.

Miksei yksikään asiakaspalvelija tilannut minulle akkua kertomistaan verkkopalveluista esimerkiksi koti- tai työosoitteeseeni toimitettavaksi? Olisin maksanut siitä palvelusta. Nyt tilasin uuden akun kotoa ja sekä Mobile Clinic, DNA, Elisa, Sonera että Power jäivät ilman mahdollista palvelupalkkiota. Mobile Clinic sai palvelusta 8, Power 9 1/2, mutta operaattorit jäivät luokalleen. En tiedä, haittaako luokalleen jäänti heitä, sillä minun silmissäni heidän palvelunsa oli luokatonta. He ohjasivat minut – maksavan asiakkaan – kylmästi ulos.

 

nayttokuva-2016-9-17-kello-15-59-45

 

 

One Comment (+add yours?)

 1. Ville / Sonera Partio
  syys 19, 2016 @ 09:25:06

  Terve Juuso ja pahoittelut vielä omasta puolestani. Kuulostaa todella harmilliselta, että jouduit juoksemaan asian takia ympäri kauppakeskusta.

  Olet aivan oikeassa, että tällaisessa tilanteissa asiat voitaisiin tehdä toisellakin tapaa ja tässä on meillä kyllä selkeästi parantamisen varaa. Tämä ei missään nimessä mennyt ns. putkeen ja vien ehdottomasti palautteesi eteenpäin tulevaisuutta ajatellen.

  Mukavaa syksyn jatkoa sinne!

  Ville@SoneraPartio

  Vastaa

Leave a Reply