Voittaminen on kultaa

No Comments

Sinivalkoisen olympiajoukkueen johtaja Mika Kojonkoski on korostanut, että Riossa tärkeintä on joukkueen hyvä fiilis. Moninkertainen arvokisamitalisti Arto Bryggare on eri mieltä. Hänen mielestään olympialaisissa ei kuulu olla kivaa. Kisoissa urheillaan ja tehdään tulosta.

Olen merkittävästi enemmän samaa mieltä näistä herroista toisen kanssa.

Työpaikallakaan ei ensisijaisesti kuulu olla kivaa. Siellä pitää tehdä tulosta. Kun tiimi tekee tulosta, tunnelma paranee itsestään. Onnistumiset ruokkivat onnistumisia, luotto kollegaan vahvistuu. Taukotilan uusi maidonvaahdotin tai kirkasvalolamppu eivät tuota tuloksia. Päinvastoin kyllä.

Käymme viikoittain uusasiakaspalavereissa. Yritämme olla puristamatta mailasta liikaa. Vaikka pidämme hauskaa, tiimiämme yhdistää yksi asia: Arvostamme asiakkaittemme aikaa,  arvostamme omaa aikaamme. Voitamme usein, koska menemme AINA voittamaan. Voittamisesta tulee hyvä fiilis. Kahvi ja kakku maistuvat ansaituilta, kun tiimillä on kultamitalit kaulassa. Liike-elämän kilpailuissa hopeakin on häpeä.

 

69067_238215929653679_1897593914_n

Kakku Mbakerysta – Suomen parhaasta leipomosta.

 

 

 

Leave a Reply