Lomani on loppunut

No Comments

Kiitos kysymästä, eilen päättynyt lomani meni hyvin. Loma on historiaa. On aika tarttua tähän päivään.

Herätyskelloni soi tänään klo 05:55. Puoli kahdeksaan mennessä olin lähettänyt kymmenille nykyisille ja potentiaalisille asiakkaille meilin, että olen taas valmiina vastaanottamaan uusia työtehtäviä. Lähdin päiväksi asiakaspalavereihin Helsinkiin ja huomenna soitan parikymmentä asiakasta läpi ja kysyn, mitä kuuluu ja kuinka voin olla avuksi.

Pois silmistä, pois mielestä.

Tähän mennessä olen tämän päivän aikana saanut kolme uutta merkittävää tarjousta ja saanut käynnistettyä monta lomien vuoksi keskeytyksissä ollut projektia. Vain, koska kerroin, että kauppa on taas auki. Mielestäni se oli hyvää palvelua.

Jaan tämän postaukset Twitterissä, Febussa ja LinkedInissä, jotta loputkin teistä tietävät, että täällä ollaan taas. Sharing is caring is business. Myös sinun liiketoiminnassasi.

 

roundopen1

Leave a Reply