Peilikuva

No Comments

Saippuaooppera on elämä pienoiskoossa. Salkkareitten alkuperäisestä näyttelijäkunnasta on jäljellä vain kolme hahmoa. Pihlajakadulla asukkaiden vaihtuvuus ei jäljittele todellista elämää. Pelottavaa on, että oikea elämä alkaa jäljitellä Salattuja elämiä.

Moni työorganisaatio on sellaisessa turbulenssissa, että lentopelotontakin heikottaa. Uutta työntekijää pukkaa sisään ja vanhaa ulos niin että pyöröoven kuulalaakerit savuavat. Juoneen kuuluu, että viimeksi tullut on kiinnostavin. Kukaan ei vielä tiedä, millainen rooli hänelle on käsikirjoitettu. Toivottavasti jotain tuoretta, vanhojen partojen maneereihin onkin kyllästytty. Mikä organisaatio uskaltaa laittaa ensimmäisenä intraan oman henkilökunnan häätöäänestyksen?

Nuoruutta saa ihannoida ja kokemusta arvostaa. Itse olen keski-ikäinen. Yhtäällä näen nuorempia, toisaalla vanhempia. He eivät ole toisensa peilikuvia.

Peilistä näen mahdollisuuksia.

Leave a Reply