Vuoden paras päivä

No Comments

Friisilän koulun Pikkuyrittäjät olivat tänään vierailulla toimistossamme. Pikkuyrittäjät on valtakunnallinen alakoululaisille suunnattu 18 tunnin opinto-ohjelma, jonka tarkoituksena on tutustuttaa lapset yrittäjyyteen.

Maamme tulevaisuus on valoisa. Meillä ei ole ennen ollut yhtä innostuneita ja työstämme kiinnostuneita vieraita. Lapsilla oli hyviä kysymyksiä – eikä niiden joukossa ollut yhtään tyhmää. Hauskinta oli, kun he kysyivät, että saammeko olla joka päivä töissä niin hienossa talossa. Ja voiko Logomon käytävillä tulla oikeasti vastaan vaikka Michael Monroe? Onko teillä aina karkkia pöydillä?

Kun työkaverimme Tiina sanoi, että hän tuli meille ensimmäistä kertaa 14-vuotiaana TET-harjoittelijaksi, lapset laskivat, että heidän ei tarvitse odottaa enää kuin reilut pari vuotta ennen kuin he saavat hakea töihin.

Ylpeys nuorista vieraista tarttui isäntiin viimeistään silloin, kun he huusivat ovelta poislähtiessään: ”Tää oli vuoden paras päivä!”

Niin olikin.

 

Näyttökuva 2016-4-21 kello 19.00.20

Lasten vanhemmat olivat antaneet kuvausluvan.

Leave a Reply