Meidän lapsemme on loistava laulaja!

1 Comment

Mielestäni vanhemmat, jotka uskottelevat sävelkorvattoman lapsensa osaavan laulaa, tekevät karhunpalveluksen. Jos vanhemmat eivät tohdi kertoa totuutta, joku muu kyllä kehtaa. Illuusion yllättävä puhkeaminen on monelle lapselle tai aikuiselle ylitsekäymätön paikka.

Olin tänään koko päivän tapaamassa yrittäjiä KasvuOpen-tapahtumassa. Ihan kohtalaisesti ne vetivät. Tänä vuonna en nähnyt kenessäkään tarkemmin tapaamassani kansainvälistä potentiaalia, mutta oikein kelvollista perusyrittämistä. Kehotin heitä pelkistämään viestiään ja unohtamaan turhan vaatimattomuuden.

Yhdelle minun piti rehellisyyden nimissä sanoa, että hän vetää totaalisesti nuotin vierestä. Uskon, että hän kunnioitti näkemystäni. Vaikka tänään näkemäni liikeidea ei todennäköisesti menesty, osoitti suurta rohkeutta altistaa elämäntyönsä muiden arvostelulle. Ilman rohkeutta ei ole yrittäjyyttä.
ExlcALGJ

One Comment (+add yours?)

  1. Anne
    huhti 15, 2016 @ 08:59:34

    Ymmärrän, että kirjoituksesi pointti ei ollut sen ensimmäinen lause sinällään, mutta olen NIIN samaa mieltä ja alleviivaan sen paksulla tussilla. Jouduin nimittäin hiljattain konserttiin, jossa oli mukana muutama Musiikkiopiston Aikuisosaston yksinlaulun oppilas, ja mietin tuota ihan samaa: miksi kukaan ei ole kertonut heille! Hävettävää ja nöyryyttävää – valitettavasti katsomon puolella.

    Vastaa

Leave a Reply