Kaikki lähtee tarinasta

No Comments

Väline ei ole ratkaisu. Sisältö on.

Yritys uudistaa verkkosivujaan. Usein keskeinen lähtökohta on uusitun sivuston responsiivisuus. Sisällön tulee mukautua mihin tahansa päätelaitteeseen. Älypuhelinta, pädiä tai läppäriä käytetään monesti eri käyttöyhteyksissä, siksi käyttäjäkokemuksen ymmärtäminen on tärkeää. Sitäkin tärkeämpää on ymmärtää sisällön ajankohtaisuus ja kiinnostavuus. Tulevaa pettymystä voi siirtää piilottamalla mitäänsanomaton sisältö trendikkäisiin kuoriin. Mitä koreampi pääsiäismuna, sitä kitkerämpi suklaa.

Jorma Uotinen on kiteyttänyt: ”Hyvä on hyvää kaikkialla, paska on paskaa Pariisissakin.” Erno Paasilinna puolestaan: ”Kirjailijaksi ei synnytä. On elettävä sellainen elämä, josta syntyy kirjailija”.

Kaikki lähtee tarinasta. Ainutlaatuinen tarina kestää dramatisoinnin. Vasta sitten on aika sovittaa se halutulle näyttämölle.

 

6957236_Six Easter eggs with coloured packaging 2

Leave a Reply