Juuso Enalan puhelinkäyttäytymisestä

No Comments

Vilkaisin äsken puhelintani: 34 vastaamatonta puhelua ja 14 lukematonta viestiä tämän ja eilisen päivän aikana. En edes aio vastata niihin tänään.

Olen tehnyt kirjoitushommia. Jos olisin vastannut jokaiseen soittoon ja/tai viestiin, se olisi ollut pois maksavalle asiakkaalle tekemästäni työstä.  Jokainen vastaamani puhelu keskeyttäisi ajatukseni ja joutuisin aloittamaan aina alusta.

En ole nähnyt koskaan televisiossa seiväshyppääjää, joka vastaisi kännykkään vauhtiradan päässä seisoessaan. Informaatioyhteiskuntamme tuottama ähky on todellinen aikavaras. Jos laitan puhelimen äänettömälle, saan kolmessa tunnissa valmiiksi enemmän kuin puhelujen värittämässä pätkätyössä koko päivän aikana.

Siksi en aina vastaa. Ymmärrän – tosin hiukan huonommin – ettei minullekaan aina vastata;)

 

 

 

Leave a Reply