CTA vs CTL

No Comments

Minulle on kerrottu, että yritysblogin kirjoittamisen tulee olla tavoitteellista. Postausten perimmäinen tarkoitus on jalostaa lukijat asiakkaiksi. Mitä enemmän bloggaamisen avulla sivustolle saadaan houkuteltua liikennettä, sitä enemmän tarjoutuu mahdollisuuksia konvertoida liidit asiakkaiksi. Liidit voi tunnistaa vain, jos yhteydenotto on tehty mahdolliseksi. Yhteydenotto mahdollistetaan Call-to-Action –painikkeilla, jotka tarjoavat lukijalle mahdollisuuden esimerkiksi ladata lisää informaatiota.

Olen aikoja sitten lopettanut yritysblogeihin kirjoittamisen. Kirjoitan nykyisin vain yksityisenä ihmisenä. Kirjoittamiseni ei ole tavoitteellista. Lukijani eivät ole minulle liidejä. En integroi teksteihini CTA-linkkejä.

Tunnustan. Nyt välitän lukijoilleni itsestäni liian hyveellistä kuvaa. Toki kirjoittamisellani on tavoite. Valehtelisin, jos väittäisin, etten haluaisi lukijoitteni rakastavan minua. Kaikkiin kirjoituksiini on sisäänrakennettu CTL-ulottuvuus. Call-to-Love. Uskon markkinoinnissa perinteisen AIDA-mallin sijasta paljon yksinkertaisempaan LA-malliin. Love > Action. Se on jokaisen kestävän suhteen perusta.
red-button-big

Leave a Reply