Sateentekijöitä ja luottopakkeja

No Comments

AVAlla näkyy alkavan uusi tositeeveesarja: Suomen ihanimmat häät. Ihan kiva. Hääpäivä on tärkeä, mutta kuitenkin vain päivä muiden joukossa. Elämä on toisaalla. Häiden sijasta minua kiinnostaisi tutustua Suomen ihanimpaan parisuhteeseen. Tai ei minua muiden arki jaksa kiinnostaa. Kunhan osaisi edes itse elää hyvää elämää.

Sama juhlan ihannointi on vallalla työelämässä: Kauppakelloja soitetaan. Uutta asiakasta juhlitaan kuohuvalla tai kermakakulla. Harvemmin juhlistetaan sitä, että asiakkuus on kestänyt kymmenen vuotta. Uutta työntekijää juhlitaan monessa organisaatiossa sateentekijänä. Oman ruutunsa vuosai moitteettomasti hoitanut luottopakki on saavutettu etu.

Kukaan tai mikään meistä ei ole saavutettu etu. Jokaista suhdetta on arvostettava. Jokaista suhdetta on hoidettava. Kokeile vaikka nyt, jos sinulla on siihen mahdollisuus.bakery011-600x600

 

 

Leave a Reply