Taikapölyä viivan alla

No Comments

Kesko on valinnut Hasan & Partnersin rakentamaan uutta K-identiteettiä. Erinomainen valinta. Toimisto tekee jo nyt erinomaista työtä Valiolle, Veikkaukselle, DNA:lle ja Tallinkille. En epäile hetkeäkään, etteikö Keskosta tulisi osa tätä menestysketjua.

Hasan & Partners Groupin korkealle arvostamani toimitusjohtaja Eka Ruola kertoo olevansa ylpeä siitä, että toimisto ”saa ripotella taikapölyä kaikkien tunteman K-kirjaimen päälle”. Hyvin kiteytetty tuokin.

Uskoisin olevani yksi maan parhaista markkinoinnin strategeista. En ole kuitenkaan Ekan ja partnereiden kaltainen suurten mäkien tähti. Kovasta yrityksestä huolimatta olen jäänyt vähemmän tunnetuksi yhdistetyn huippumieheksi: Osaan yhdistää markkinoinnin ja myynnin voittavaksi kokonaisuudeksi. Kohderyhmäni on kuitenkin kaikille näkyvää kuluttajamainontaa kapeampi. Teen osaavien kollegojeni kanssa valtaosan työajastani töitä B-to-B –sektorille. Työmme tulokset näkyvät median sijaan viivan alla. On innostavaa saada ripotella taikapölyä sinne, missä sen tulokset ovat maineen sijasta mitattavissa myös euroissa.

 

sales-NOT-marketing

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply