Pitkään odotettu lupaus paremmasta

No Comments

Sanotaan, että tulevaisuuden suhdanteita voi ennustaa naisten kenkien korkojen korkeudesta, samppanjan myynnistä tai taksikyytien määrästä. Olen työskennellyt mainostoimistossa yli neljännesvuosisadan. Alamme toimeksiantojen määrä on yksi herkimmistä taloudellisen toimeliaisuuden indikaattoreista. Kun talous kääntyy laskuun, sen huomaa mainostoimistossa alta aikayksikön. Toisaalta meillä on myös ilo päästää mukaan nousuun ensimmäisten joukossa.

Viimeisen vuoden aikana olemme tehneet ahkeraa myyntityötä. Olemme näkyneet potentiaalisten asiakkaidemme silmissä. Ennen kaikkea olemme panostaneet entistä määrätietoisemme nykyisten asiakkaidemme laadukkaaseen palveluun ja henkilökuntamme työmotivaatioon.

Olemme olleet hyvin toimeliaita. Olemme avanneet paljon uusia keskusteluja. Viime kuukausien aikana meidän ei ole kuitenkaan tarvinnut puhua yksin. Asiakkaamme ovat selkeästi viime vuosia optimistisempia. Luottamus tulevaisuuteen on käsin kosketeltavaa. Konttorillamme on ensi viikollakin työelämään tutustumassa neljä työharjoittelijaa. On parasta kun voi nähdä heillä hyvän tulevaisuuden.

 

taxibookingscript

Leave a Reply