Tiedätkö, mitä sinulta odotetaan?

No Comments

Pakkasimme perjantaina klo 05:30 Turun toimistomme koko henkilökunnan pikkubussiin ja suuntasimme Helsinki-Vantaalle. Sieltä halpalennolla Tukholmaan tapaamaan kollegoita maineikkaaseen mainostoimisto Åkestam Holstiin.

Saimme kuulla päivän aikana kuusi ansiokasta presentaatiota. Meille esiteltiin yritys, sen suunnitteluprosessi ja seitsemän asiakascasea. Suurimman vaikutuksen minuun teki isäntiemme henkilökunnan kirkas ja yhdenmukainen näkemys siitä, mikä on heidän tehtävänsä Åkestam Holstilla.

Heidän työnsä on tehdä mainontaa, josta puhutaan. Heidän tulee tuntea toimeksiantajan tavoitteet ja kohderyhmät (ja niiden motiivit) niin syvällisesti, että he osaavat luoda puheenaiheita oikeista asioista.

Yksinkertaista. Siksi niin menestyksellistä.

 

DBP6983-780x520

 

 

Leave a Reply