Hyvä johtaminen Richard Webberin mukaan

No Comments

Hän, joka katsoo televisiosta vain uutisia, laatudokumentteja ja Jacques Tatin kultakauden elokuvia, jää paljosta paitsi.

Katsoin eilen Greyn anatomiaa, yhtä suosikkisarjoistani. Nuoren kollegansa urakehityksen tieltä syrjemmälle väistynyt entinen ylilääkäri Richard Webber keskusteli johtajana kipuilleen uuden ylilääkäri Miranda Baileyn kanssa. Bailey kadehti entisen esimiehensä kykyjä johtajana. Webber vastasi:

”Jos hoidin työni hyvin, se ei johtunut siitä, että minua toteltiin. Se johtui siitä, että minua uskottiin. Kollegani uskoivat, että tunnen heidät niin hyvin, että osaan arvioida, milloin on heidän aikansa ryhtyä toimeen.”

Richard Webber on kuvitteellinen hahmo. Se ei estä minua arvostamasta hänen sanomaansa.

 

hard-times

 

 

Leave a Reply