F2F-markkinointi

No Comments

Digitalisoitumisen aikana kohtaamisten merkitys kasvaa. Siksi olin tänään Loimaalla, huomenna Vantaalla, keskiviikkona Tampereella, torstaina Oulussa ja perjantaina Espoossa. Lauantaina käyn tapaamassa omia ja appivanhempia Ulvilassa. Sunnuntaina syön omaa isänpäiväkakkuani kotona Turussa.

Etäsuhdekin voi toimia, mutta paras kommunikaatio syntyy kasvotusten. En tunnista kohdaltani tapausta, jossa artisti olisi kuulostanut levyltä paremmalta kuin livenä. Vuorovaikutus ruokkii sekä esiintyjää että katselijaa. Näinä aikoina koskettelemme enemmän laitteita kuin ihmisiä. Siksi tapaan ihmiset aina face to face, mikäli vain mahdollista. Ei ole mitään järkeä herätä aamuneljältä, jotta ehtii tunnin palaveriin toiselle puolelle maata.

Tai kun tarkemmin ajattelee, siinä kiteytyy kaikki olennainen.

 

Näyttökuva 2015-11-2 kello 20.38.51

Leave a Reply