Se ihminen, joka haluan olla.

No Comments

Toisille elämä on leikkiä. Toisille leikkikin on koko elämä.

Tiedän olevani aika hyvä omassa työssäni. Suhtaudun siihen tosissani. Kirjoitin eilen avaussanat asiakkaamme toimintakertomukseen. Tiedän, että ne lauseet toimivat. Tiedän sen siitä, että jouduin kuivaamaan omia silmiäni kesken kirjoittamisen.

Minulle työ ei ole leikkiä. Saattaa kuulostaa liioittelulta, mutta minulle yksikään työkaveruus, yksikään asiakkuus, yksikään kirjoittamani tekstinpätkä ei ole itsestäänselvyys. Jos olisin laulaja, en olisi taitavin tulkitsija, mutta tarkoittaisin jokaista laulamaani sanaa.

Kaltaiseni ihmiset ovat hedelmällinen kohde katkerien, pienimunaisten ihmisten loukkauksille. He tietävät, että heidän arvostelunsa satuttaa. Meissä he näkevät nopeimmin työnsä tulokset. Mutta lopulta he epäonnistuvat. Olemme heitä vahvempia.

Maaleja ei synny ilman laukauksia. Mitä enemmän laukauksia, sitä enemmän epäonnistumisia. Mitä enemmän intohimoa, sitä enemmän voimaa kääntää epäonnistumiset onnistumisiksi. Olen monesti miettinyt, miten helppoa olisi päästää vihaajien katkeruus toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Voisin tehdä sen, mutta en olisi sen jälkeen enää sama ihminen. Se ihminen, joka haluan olla.

 

FOT74CF

Leave a Reply