Kiitos, Toni, että kosketit minua

No Comments

Rakkaus tulee odottamatta.

Arvostan Toni Wirtasta tavattomasti lauluntekijänä ja tuottajana. Apulannalla taitaa olla Suomen ennätys listaykkösissä ja sukupolveni osaa laulaa niistä valtaosan ulkomuistista. Silti Apulanta on ollut minulle vain yksi bändi muiden joukossa. Ja Wirtanen vain yksi hyvistä lauluntekijöistä. En koskaan ajatellut, että platonisesta suhteestamme olisi mihinkään sen kauniimpaan.

Kunnes muutama päivä sitten kuulin Valot pimeyksien reunoilla.

Melodia on kaunis. Ei mikään maailmaa mullistava. Sanat ovat oikein jees. Muutaman rivin olisin halunnut kirjoittaa itse. Sanoituskaan ei  kuitenkaan sytyttänyt rakkauttani. Asenne sen teki. Pitkän uran tehnyt Wirtanen tulkitsee biisin kuin ensimmäisensä. Kaikki on kaunista ja totta. Vilpittömyyttä ei voi vastustaa.

 

 

 

Leave a Reply