Työelämän kiertokulku

No Comments

Olen tehnyt kolme viime viikkoa töitä kuin vimmattu. Olen herännyt aamuisin klo 04:30. Ja lopetellut illalla Seitsemän uutisiin. En ole tehnyt ylitöitä. En ole kerännyt itselleni edes liukumia. Olen raivannut itselleni tilaa levitellä siipiäni.

Ensi viikon kalenteri on tyhjä matkoista ja tapaamisista. On aikaa luoda jotain uutta. Edessä on viikko laatuaikaa. Otan yhteyttä oleviin ja tuleviin asiakkaisiin. Kuuntelen työkavereitani. Katselen ympärilleni. Syön pari kiireetöntä lounasta.

Lihakset ja kunto eivät kasva ilman lepopäiviä. Eivät työssäkään. Ensi viikolla herkistelen. Huollan aivojani. Opiskelen jotain uutta ammatillisesti. Nukun seitsemään. Lopetan työt ajoissa. En epäile hetkeäkään, ettenkö saa taas viikossa pystyyn täyttä rähinää.

Työelämä on kiertokulkua. Voisihan meistä itse kukin ottaa helpommallakin. Ei yksi ylimääräinen lomaviikko tätä maailmaa kaataisi. What goes around comes around. Minkä taakseen jättää, sen edestään löytää. On aika tarttua uusiin haasteisiin. Yhdessä.

011914_1710_WhatGoesAro1

Leave a Reply