Syvä vesi

No Comments

Sain tänään meiliä joltakulta minulle tuntemattomalta ihmiseltä. Hän kysyi, miksi en aina kirjoita blogeihin mukavia ja hauskoja tarinoita. Niitä on hänen mielestään niin mukava lukea.

Vastasin, että minua ei aina mukavuta ja hauskuta. Vastasin, että kirjoittajallekin olisi mukavampaa pohtia positiivisia asioita. Mutta olisi itselleen valehtelua kirjoittaa auringosta, kun taivas itkee. Rakastetuimmista lauluista useampi taitaa kertoa erosta kuin rakastumisesta.

Vastoinkäymisiä ei pidä vaieta kuoliaaksi. Niitä ei pidä lakaista pois lasten reitiltä. Todellisuus pitää oppia kohtaamaan. Hyvästä pitää iloita, sitä tulee jakaa. Paha pitää oppia kohtaamaan, se tulee voittaa.

Yksin ei aina jaksa. Jos joku kirjoittaa, että elämä on mätä, hän ei odota, että joku sen korjaisi. Riittää, että joku kuuntelee.

 

Leave a Reply