Taksimersun haiseva kyyti

No Comments

Piti laittaa blogi kesätauolle, mutta oli ihan pakko kirjoittaa tämä.

Oltiin loman kunniaksi perjantaina syömässä oikein ravintolassa. Mentiin bussilla, mutta laiskuuttamme otimme taksin kotiin. Kehuin suomalaiselle noin 60-vuotiaalle taksimiehelle, että on hienoa, että kuljetusalallekin on tullut paljon maahanmuuttajia. Yhtään provosoimatta, omista ajatuksistani innostuneena kerroin, että busseissakin on palvelu parantunut todella paljon kun kuljettajiksi on palkattu pääsääntöisesti sosiaalisia ja iloisia maahanmuuttajia. Ainakin minä arvioin kyydin laadun palvelun perusteella. Jos minua tervehditään iloisesti autoon noustessani, matka on yleensä hyvä. Kerroin tämän perjantaiselle mersukuskille, joka ainutlaatuisuuttaan korostaakseen oli ostanut autoonsa oikein omanlaisensa rekisterikilvenkin. Maksoin kyydin ja nousin ulos. Pois lähtiessäni taksikuski lausui:

”Maahanmuuttajat saavat kulkea karja-autolla, minä ajan Mersulla.”

Aja ihan keskenäs vaan, sanon minä. Edes tusina Wunderbaumeja on peitä autosi saastaista hajua. Sinun hajuasi.

 

timthumb

Leave a Reply