Osallistu kilpailuun, voita Jopo!

No Comments

Mainonta menee kiusallisen monesti yli sieltä, missä rima mataa. Sen sijaan, että tuotteelle tai palvelulle houkuteltaisiin aitoja käyttäjiä kertomalla sen ominaisuuksista, eduista ja käyttäjälleen luomasta lisäarvosta, keskitytään keräämään renkaanpotkijoita aiheeseen parhaimmillaan löyhästi, heikoimmillaan surkeasti linkittyvällä kilpailulla.

Klikkaa tästä, osallistu sähköyhtiön energiseen kesäkilpailun ja voita Jopo!

Kirjoitan tätä blogia lähinnä omaksi ilokseni ilman mitään salaista agendaa. Ilman erityisempää teemaa. Ilman sen kummempia tavoitteita. Siitä huolimatta saan toistuvasti yhteydenottoja konsulteilta, jotka lupaavat pienellä investoinnilla blogilleni moninkertaisen määrän lukijoita. Mihin minä sellaisia tarvitsen? Minulle riittävät he, jotka tulevat tänne ilman tutustumistarjousta.

Klikkaa ja osallistu hauskaan seuramatkavisaan ja voita Jopo!

Kirjoitan, mitä kirjoitan. Joskus postauksiani jaetaan satoja kertoja, joskus vain muutamia. Lukijoiden määrä vaihtelee kymmenistä tuhansista muutamaan sataan. Hittiä seuraa usein huti. Mutta en edes yritä hurmata massoja. Tai en ainakaan kovin usein. Yllätyn toistuvasti, miksi joku kirjoitus kiinnostaa, joku ei. Kirjoittaminen on minulle eräänlaista kuluttajatutkimusta.

Mikä lukijatyyppi olet? Osallistu hauskaan testiin ja voita Jopo.

Blogini menee nyt kesätauolle ja palaa eetteriin elokuussa. Mistä haluisit, että kirjoitan tauon jälkeen? Miten usein? Ja miten pitkästi? Pitäisikö minulla olla vierailijoita? Kerro mielipiteesi ja voita Jopo. Ähäkutti. Et sä mitään voita. Ei minua oikeastaan mielipiteesi edes erityisemmin kiinnosta. Mutta jos jollakulla on jotain tähdellistä ja innoittavaa sanottavaa, voin lähettää hänelle jonkun kivan kirjan kiitokseksi. Lomaa varten olen niitä taas kerännyt kasapäin. Kasassa on muun muassa Karl Ove Knausgårdin Taisteluni V. Tartuin sarjan ensimmäiseen osaan aikoinaan ystävieni suosituksesta, en uuden polkupyörän toivossa. Mutta eipä silti, kyllä Jopokin kesään kelpaisi. Parempi palkinto se on kuin aromipesä.

imagemagic.php

Leave a Reply