Hyvän juhannuksen resepti

No Comments

Juhannus mökillä. Ei taida helle helliä, mutta uskon, että tunnelma on lämmin. Lastaan auton täyteen helppoa syötävää ja juotavaa. Koivunoksat saunaan tuoksua antamaan, palju lämpimäksi, pipo reppuun ja grilli lämpimäksi.

Aattona syödään karitsan kruunukyljyksiä. Niitä on varattu matkaan kaksi ämpärillistä. Grillatun ja ehkä sen päälle kevyesti savustetun lihan kylkeen lapioidaan raikasta taboulehia ja granaattiomenahilloa. Jos matkalta saisi Annan marenkeja, niin niitä voisi jälkkäriksi syödä limemarinoitujen mansikoiden ja konjakkikermavaahdon kanssa.

Seuraavana päivänä jämät sekoitetaan Mutti-murskaan ja taas mennään. Joku kirja pitää pakata mukaan. Sitä voi lukea takan loimussa. Jos takka lämmittää liikaa, aina voi kastautua meressä. Kait se vesi jo yli kymmenasteista on.

 

FOT9490

Leave a Reply