Saavutettu unelma

1 Comment

Ennen kesälomaa on lusittava vielä 19 työpäivää. Näen itseni jo lukemassa Grand Hotel Centralin legendaarisella kattoterassilla. On hienoa, että on jotakin, mitä odottaa.

Onni ei ole loma. Onnea on turha odottaa. Onni on tässä ja nyt.

Tänään söimme päivällistä koko perhe yhdessä. Pojat ja heidän tyttöystävänsä ryhmittyivät kanssamme yli kymmenen sukupolvea nähneen talonpoikaispöytämme ääreen. Puhuimme tarjoustelevisioista, Kroatiasta, opintotuesta, Pori Jazzin perjantaista, kesälomakirjoista, Wallacesta ja Lukesta – ja yllättäen taas koirista. Pojat lukivat koirakirjasta eri rotujen luonteenpiirteistä.

Söimme jälkiruuaksi limellä marinoituja mansikoita, Uudenkaupungin marenkia ja vaniljajäätelöä. Pojat olisivat ottaneet toisenkin annoksen. Hymyiltiin. Naurettiin. Sitten he taas menivät omille teilleen. Onni kävi kylässä. Osa siitä jäi.

 

H_BCN__0150_05________75191

One Comment (+add yours?)

  1. Pia Lehtola
    kesä 04, 2015 @ 07:38:48

    The best things in life are free;)

    Vastaa

Leave a Reply