Bad Will Hunting

No Comments

Olin tänään tapojeni vastaisesti etätöissä. Kirjoitin pari rästiin jäänyttä juttua kotisohvalla filtin alla maaten. Aloitin seitsemältä ja yhteentoista mennessä alkoi olla valmista. Päivä jäi hiukan vajaaksi, mutta en kerro kellekään. Lähdin kaupunkiin lounaalle ja matkalla ajattelin soittaa pankin asiakaspalveluun asiasta, jota en voinut hoitaa verkossa.

Olin jonossa 58 minuuttia ilman vastausta. Päätin nauhoitteen ohjeen mukaisesti painaa ruutua ja jättää takaisinsoittopyynnön. Tein näin ja sain odottamattoman vastauksen: ”Puhelinvaihteessamme on ilmennyt vikaa, emmekä voi yhdistää eteenpäin puheluja.”

Lounaan jälkeen poikkesin ruokakaupassa. Ihmisiä oli liikkeellä niin paljon, että parkkihalliin piti jonottaa.

Ahaa!

Tein nopean päätelmän. Pankin puhelinpalvelun henkilökunta oli välipäivävapaalla ja se yksi raukka, joka oli jätetty päivystämään, kaatui työtaakkansa alle ja veti stöpselin irti seinästä. Tuli vain mieleen sellaista, että jos minä pyörittäisin yrityksen aspaa, varmistaisin, että juuri välipäivinä siellä on riittävästi henkilökuntaa. Juuri välipäivinä asiakkailla on aikaa soitella rästipuheluita. Nyt asiakaspalvelu ei purkanut ruuhkaa vaan rakensi badwilliä. Palvelu on yhteisten ratkaisun löytämistä. Palvelu on tavoitettavuutta. Aspa on monesti asiakkaan ainoa kontakti yritykseen. Jos se ei toimi, mikään ei tunnu toimivan.

Closed

 

 

 

Leave a Reply