Miehen raskas osa

No Comments

Miksi tästä asiasta vaietaan?

Olen 49-vuotias euraasialainen mies. Pituuteni on kuninkaalliset 182 cm. Painoa sopivat 82 kg. Painoindeksini on 24,8 eli olen just ja just normaalipainoinen. Olen kuitenkin syntyjäni ns. ”pieniluinen”. Farkkujeni vyötärö on kokoa 28-29 tuumaa. Miehisyyteni mureni, kun muutama viikko sitten yritin ostaa NK:lla Tukholmassa uusia farkkuja. Kaikki olivat liian isoja. Myyjä sanoi, että alle 29-tuumaiset löytyvät lastenosastolta.

En siis ole mikään lihaskimppu. En pakaroitani treenannut urheilukuningas. Mutta, kas. Mitä tapahtuikaan taas tänään!

Juoksentelin pahaa-aavistamattomana Katariinanlaakson metsissä. Polulla tuli vastaan minua hieman nuorempi nainen flexin päässä raapustavan maastonakkinsa kanssa. Nainen alkaa puhua kovaan ääneen koiralleen: ”Väistäpä nyt Muffe (nimi muutettu), sieltä tulee kapealanteinen juoksija meidän ohi!”

Olen tosissani. Mies on uusi nainen. Mies saa olla objekti. Minut määriteltiin kovaan ääneen kapealanteiseksi. Se ei ollut ensimmäinen kerta. Se oli seksististä. Vain ja ainoastaan seksististä. Minä kuvailin naista vain itseäni nuoremmaksi. En iso- tai pienipoviseksi. Toisaalta meidät erottaa myös se, että minä en puhu ihmisten lantioista koiralleni.

 

l-dachshund

Leave a Reply