Sivutiet

No Comments

Rakastan kaupunkilomia.

Rakastan kaupunkilomia ilman suunnitelmia ja karttoja. Vapautta mennä, minne nenä näyttää; rohkeutta poiketa sivuteille, intoa hypätä paikallisbussiin ilman päämäärää.

Myös työelämässä pitää olla mahdollisuus poiketa sivuun nopeimmalta reitiltä. Jos ainoa tavoite on edetä mahdollisimman nopeasti määränpäähän, elämä jää elämättä matkan varrella. Parhaat onnistumiset ovat sattumia. Onni tulee useimmiten tilaamatta.

Kun käyn tapaamassa uusia asiakkaita, tapanani on ottaa kännykällä kuva porraskäytävän nimitaulusta. Kotona tai konttorilla käyn läpi taulussa näkyviä yrityksiä. Tällä metodilla olen törmännyt moneen hedelmälliseen kontaktiin, joihin en muuten olisi törmännyt. Jos oikein rohkeaksi heittäydyn, puhun kaverille hississä. Kysyvälle vastataan.

 

10.10.12 279

Leave a Reply